Een duur boekhoudprogramma kopen is beslist niet nodig. Ons programma is de eerste 30 dagen gratis en daarna betaalt u een vast, laag maandelijks bedrag om uw boekhouding te voeren. Voor elke kleine ondernemer is dit een uitkomst, van zzp tot mkb. Ons boekhoudprogramma is geschikt voor onder meer Windows, Mac en Linux. Wilt u meer maatwerk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres is. Hebben wij u interesse gewekt? Neem dan een proefabonnement en ervaar de voordelen.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Boekhoudprogramma kopen?

Een groot voordeel van ons boekhoudprogramma is dat u het niet hoeft te kopen. Van dure investeringen is dus geen sprake. U maakt gebruik van onze software en diegene die de boekhouding doet, kan overal werken. Overal waar internet is. U kunt vanaf uw pc, tablet of smartphone uw financiën bijhouden. U kunt anderen toestemming geven om mee te kijken in uw boekhouding. Denk bijvoorbeeld aan uw accountant of boekhouder.

Ons bedrijfsadministratie is modulair opgebouwd. Het hele pakket bestaat uit een groot aantal modules. Een boekhoudprogramma is daar één van. Het programma kan gekoppeld worden met de module relatiebeheer. Op deze wijze beschikt u in korte tijd over een scala aan klantgegevens. U kunt ongelimiteerd documenten uploaden en met een muisklik kunt u de verkoophistorie zien. Wat ook erg prettig is, is dat u meer contactpersonen per relatie kunt invoeren. Vooral als u zakendoet met grote bedrijven, heeft u dikwijls te maken met verschillende afdelingen.

Relatiebeheer heeft zowel een praktische als commerciële functie. Het geeft u informatie om vlot en professioneel te kunnen schakelen. Nu, maar ook in de toekomst. Het systeem zorgt ervoor dat u nooit uit het oog verliest met wie u zakendoet. Daarnaast kunt u de informatie gebruiken voor commerciële doeleinden. Mailings kunnen eenvoudig op verschillende manieren verstuurd worden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, persberichten etc.

Boekhouding programma voor zzp

Een goed financieel inzicht voorkomt verkeerde beslissingen. U kunt op tijd bijsturen als het niet goed gaat met uw bedrijf. Zowel in ons boekhoudprogramma als relatiebeheersysteem kunt u, ook als zzp’er, eigen datavelden creëren. Voordeel hiervan is dat u een programma kunt maken dat precies aansluit bij uw wensen op boekhoudkundig gebied en relatiebeheer. U hoeft niets te kopen. Een compleet boekhoudprogramma én CRM systeem voor al uw wensen! Het zijn belangrijke handvatten om uw bedrijf goed te managen en de winstgevendheid te verbeteren.

U ziet dat een eenvoudig online boekhoudprogramma én CRM systeem alles in zich kan hebben om het MKB in Nederland en België perfect te bedienen. U hoeft zeker geen IT-specialist te zijn als het gaat om implementatie en integratie, wat u bij veel andere bedrijfsadministratie en bedrijfssoftware nog weleens ziet. Probeer onze online CRM software vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u ons pakket de beste gaat vinden. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.