Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om een CRM pakket te kiezen. Er zijn veel aanbieders op dit gebied en iedereen heeft natuurlijk het beste pakket. U kunt alle voor- en nadelen met elkaar vergelijken, maar dan bent u wel een tijdje bezig. Bovendien zal de praktijk uitwijzen of u voor het juiste CRM pakket heeft gekozen. U kunt bij ons de eerste 30 dagen gratis onze software uitproberen om de echte betekenis én vele mogelijkheden van CRM te ontdekken. Het bespaart u tijd, energie en geld!

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Kiezen voor een voordelig CRM pakket

Met ons CRM pakket kunt u alles wat zich rondom uw relaties/klanten afspeelt goed in kaart brengen. U kunt uw klanten sneller en gerichter van dienst zijn. Zo kunt u meegroeien met de behoeften van uw klant en uw concurrent voorblijven. Daarvoor hoeft u geen grote investeringen te doen, want voor ons CRM pakket betaalt u per maand een vast, laag tarief. Wij maken het kiezen voor een goed pakket voor u hiermee een stuk makkelijker. In elk geval op financieel gebied. Het is voordelig en kan voor u en uw medewerkers een ongekende betekenis hebben.

Ons CRM pakket is niet alleen op financieel gebied erg aantrekkelijk, ook zijn er uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Deze toepassingen bieden u de gelegenheid om het pakket naar uw behoeften in te richten. U kunt er niet alleen gegevens van klanten in vastleggen, maar ook informatie over wensen van klanten en gesprekken die u heeft gevoerd. Dat is belangrijk voor uw continuïteit, want nieuwe klantbehoeften tijdig signaleren en daar iets mee doen is belangrijk. Hierdoor kunt u uw concurrent voorblijven.

CRM pakket 30 dagen gratis proberen

U kunt met meerdere gebruikers het CRM systeem bijhouden. De eerste 30 dagen zijn gratis. Daarbij is het verstandig om met elkaar een eenduidige vastlegging van gegevens af te stemmen. Doet u dit niet, dan is de kans op chaos groot en schiet u uw doel voorbij. Het doel van een CRM pakket is dat u een uniform klantbeeld kunt ontwikkelen en behouden. Daarmee kunt u uw concurrentiepositie verbeteren, u verkoopcyclus verkorten en goed inspelen op de behoefte van uw klant.

Veel functionaliteiten zijn standaard in dit CRM pakket, eventuele extra wensen kunnen als maatwerk toegevoegd worden. Het kan eenvoudig worden gekoppeld aan andere modules. Denkt u maar eens aan een boekhoudprogramma, facturatieprogramma etc. Kortom: wij bieden alles op het gebied van bedrijfssoftware. Gebruiksvriendelijk, intuïtief én wendbaar!

U ziet dat kiezen voor een eenvoudig online CRM pakket alles in zich kan hebben om het MKB in Nederland en België perfect te bedienen. U hoeft zeker geen IT-specialist te zijn als het gaat om implementatie en integratie, wat u bij veel andere bedrijfsadministratie en bedrijfssoftware nog weleens ziet. Probeer onze online CRM software vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u ons pakket de beste gaat vinden. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.