Een eenvoudig CRM systeem kan u alles bieden voor een goed beleid op het gebied van klantenbeheer. Simpel en zonder nadelen. Met advies van onze helpdesk en een overzichtelijk dashboard kan u op een prettige wijze werken. Geen ingewikkelde implementatie. U kunt inloggen waar en wanneer u maar wilt. Op uw pc, tablet of smartphone. De eerste 30 dagen kunt u gratis gebruikmaken van onze applicatie in de cloud. Daarna betaalt u maandelijks een vast tarief.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Eenvoudig CRM systeem in de cloud

Met een eenvoudig CRM systeem in de cloud is het niet nodig om een eigen server te hebben. Wij verzorgen het volledige beheer ervan en zorgen dat de applicatie 24/7 beschikbaar is. Back-ups en updates worden centraal gemaakt en mocht het nodig zijn kan de capaciteit worden verhoogd wanneer er bijvoorbeeld meerdere gebruikers in uw bedrijf gebruikmaken van de app. Daarnaast is er een mogelijkheid tot integratie met andere modules, zoals boekhouding en facturatie.

CRM is een afkorting van customer relationship management. In Nederland wordt het ook wel klantrelatiebeheer of relatiemarketing genoemd. De definitie, of beter gezegd, betekenis is het leggen en behouden van langdurige contacten met klanten, relaties en leveranciers. Huidige klanten behouden is goedkoper dan nieuwe klanten aantrekken. U vermindert uw marketing- en verkoopkosten. Niet alleen als bedrijf is het fijn om met vaste klanten te werken. Het werken met vaste leveranciers biedt ook voordelen. Er is minder onzekerheid en meer vertrouwen. Met een eenvoudig CRM systeem heeft u alle gegevens en informatie in korte tijd binnen handbereik. Hierdoor kunt u slimmer en efficiënter werken.

Een CRM systeem zorgt niet alleen voor eenvoudige verzameling van gegevens, het realiseert ook een snellere afwikkeling van processen binnen de organisatie. Dit alles heeft tot doel dat de klant de beste service krijgt en tegelijkertijd ontdekt wordt bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen.

Simpel CRM systeem zorgt voor nieuwe kansen

Kansen op leads, nieuwe klanten, informatie over branding, klanttevredenheid en zichtbaarheid binnen en vooral ook buiten de eigen sector. Als u bijvoorbeeld lang in een branche actief bent, dan heeft u het idee dat u het gebied helemaal kent. Middels de gegevens vanuit een relatief simpel CRM systeem krijgt u inzage in sectoren waar u wellicht nog nooit aan heeft gedacht. Er kan een potentiële nieuwe markt aan het licht komen. U kunt oplossingen ontwikkelen of nieuwe producten/diensten aanbieden. Even stil staan bij deze zaken is goed om vooruit te kunnen gaan. De toekomst is belangrijker dan het verleden, maar de toekomst kan niet zonder het verleden te onderzoeken.

U ziet dat een eenvoudig online CRM systeem alles in zich kan hebben om het MKB in Nederland en België perfect te bedienen. U hoeft zeker geen IT-specialist te zijn als het gaat om implementatie en integratie, wat u bij veel andere bedrijfsadministratie en bedrijfssoftware nog weleens ziet. Probeer onze online CRM software vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend of informeer naar onze demo. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u ons pakket de beste gaat vinden. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.