Uw financiële administratie voeren zonder ergernis. Vanuit die gedachte hebben wij onze bedrijfssoftware ontwikkeld. Wij bieden u een totaaloplossing in 1 pakket. Vele modules die volledig geïntegreerd zijn. Van boekhouden tot relatiebeheer en facturatie tot productbeheer. De modules zijn ook via de gratis app beschikbaar. Uw financiële administratie bijwerken? Dit kan altijd en overal. Hebben wij uw interesse gewekt? Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Als u kiest voor onze financiële administratie software krijgt u niet alleen kwaliteit, maar ook een uitstekende klantenservice, helpdesk en online hulpvideo’s. Ondersteuning kan nodig zijn als u bepaalde problemen tegen komt. Wij bieden altijd een oplossing.

Voordelen financiële administratie software

De belangrijkste voordelen van onze financiële administratie software is dat u meerdere administraties in één omgeving kunt beheren. U hoeft zaken in principe maar één keer in te richten en vast te leggen, terwijl u er in alle administraties gebruik van kunt maken. Analyses en rapportages kunt u met één druk op de knop genereren.

Met standaard templates kunt u direct aan de slag. U kunt ze ook aanpassen naar wens en behoefte. Met onze financiële administratie software kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een budget maken op basis van de gegevens uit de database. U heeft dagelijks inzicht in het budget en kunt vergelijken op realisatie, index of een ander tijdvak. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u altijd tijdig bijsturen als dat nodig is.

Maak al uw financiële processen beheersbaar

Welke modules voor u belangrijk zijn, bepaalt uzelf. Elke onderneming is anders en heeft weer andere behoeften. We nemen gemakshalve de module relatiebeheer, omdat een gestroomlijnd klanten- en relatiebestand voor vrijwel elke ondernemer belangrijk is. Het draagt bij aan goede bedrijfsresultaten en continuïteit. De basis van het relatiebeheer systeem is dus gelegen in het aanpassen van de bedrijfsstrategie, waarbij er uiteraard nog regelmatig getoetst dient te worden of het bedrijf nog altijd voldoet aan de klantbehoefte. Het klantgerichte proces is namelijk geen stilstaand proces.

Klantgericht ondernemen betekent ook dat u bepaalde processen beheersbaar moet maken, zoals productbeheer en voorraadbeheer. In de module voorraadbeheer kunt u al onder meer al uw productgegevens opslaan, maar ook automatisch inkopen en inkoopmeldingen ontvangen. U krijgt inzicht in uw voorraad en per product kunt u financiële gegevens vastleggen. De module product- en voorraadbeheer is een belangrijke bouwsteen in administratie die u veel tijd kan besparen.

Onze financiële administratie software draait in de Cloud. Met de bijbehorende gratis app kunt u altijd en overal werken. Op uw smartphone, iPhone, tablet etc. U kunt op deze wijze perfect uw financiële administratie op orde houden. Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang: niet alleen om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor uw bedrijfsvoering. Online werken maakt zoveel meer mogelijk en scheelt u veel tijd. U kunt zich concentreren op dat waar u goed in bent. Wij ondersteunen u met kwalitatief hoge financiële administratie software. Meld u aan voor een proefaccount van 30 dagen en ervaar de voordelen.