Een online CRM systeem is voor uw bedrijf waardevol. Per dag produceren u en uw medewerkers een enorme hoeveelheid aan klantgegevens. Het meeste wordt niet opgeslagen, terwijl ze een schat aan informatie bevatten. Uit deze gegevens kan blijken waar wensen en behoeften liggen of op welke wijze u uw diensten en producten kunt verbeteren. Heeft u geen of een beperkt programma waar u deze gegevens overzichtelijk in kan opslaan? Wij bieden u een oplossing voor dit probleem. Onze prijzen zijn sterk concurrerend met die van andere online aanbieders. Probeert u onze tool maar eens door een proefaccount aan te vragen.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Online CRM systeem 1 maand gratis

Om kennis te maken met de uitgebreide mogelijkheden van ons CRM systeem kunt u 1 maand gratis gebruikmaken van het programma. Wist u dat naast klantgegevens u ook gegevens van onder meer leveranciers en andere zakenrelaties kunt opslaan? In een CRM systeem maakt u eenvoudig en ongelimiteerd een file aan voor elke relatie, van de telefoontjes en de e-mails tot de bezoeken en de presentaties en zelfs de vervolgstappen om een zakelijke deal te sluiten. Het traject van het eerste contact tot een uiteindelijke deal kan soms behoorlijk lang zijn. Inzicht hebben in tussenfasen heeft nut voor een volgende keer. Vaak kunt u door de historie bepaalde zaken beter onder controle krijgen.

Maximaal bedrijfsinzicht creëert mogelijkheden. Uiteindelijk gaat het erom dat u tevreden en winstgevende klanten krijgt. Dan moet u weten wat de behoeften en drijfveren zijn om bij u producten te kopen of diensten af te nemen. Hoe beleeft men de communicatie over het bedrijf en waarom? Wat zou men graag anders zien en waarom? Vragen waar u antwoord op kan krijgen met een goed ingericht CRM systeem. Een programma dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een gratis app, zodat u altijd en overal inzicht heeft in uw relatiegegevens.

CRM programma tegen lage prijzen

Het goed verwerken van relatiegegevens is voor steeds meer bedrijven een prioriteit geworden. De commerciële waarde wordt meer en meer erkend. Waardevolle informatie kan worden omgezet in acties met als doel meer omzet te genereren en de klanttevredenheid te verhogen. Kortom: een online CRM programma biedt kansen. Bovendien hanteren wij lage prijzen.

Wij laten u graag zien dat een eenvoudig online CRM systeem alles in zich kan hebben om het MKB in Nederland en België perfect te bedienen. U hoeft zeker geen IT-specialist te zijn als het gaat om implementatie en integratie, wat u bij veel andere bedrijfsadministratie en bedrijfssoftware nog weleens ziet. Probeer ons programma vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u onze tool de beste gaat vinden. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.