De definitie van klantrelatiebeheer kan op meerdere manieren worden uitgelegd, maar we kunnen de term in het kort als volgt beschrijven. Klantrelatiebeheer ofwel CRM is een bedrijfsstrategie die gericht is om middellange en lange termijn doelen te behalen. Die doelen kunnen voor elk bedrijf weer anders zijn. Denk aan meer omzet, hogere winst, tevreden klanten, continuïteit en/of stabiliteit voor uw bedrijf. Een relatiebeheersysteem helpt u daarbij. Nieuwsgierig geworden? Probeer 30 dagen lang gratis ons online CRM systeem. U kunt zich direct aanmelden.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Relatiebeheer software voor elk type bedrijf

Ons relatiebeheersysteem is geschikt voor elk type bedrijf. Of u nu 10 klanten hebt of 10.000, groot of klein, wij hanteren geen limieten. Dus ook als uw bedrijf nu nog klein is, maar de komende tijd gaat groeien, kunt u met onze relatiebeheer software prima vooruit. U kunt zelf datavelden aanmaken en documenten toevoegen aan een relatie. Daarnaast kunt u de module naadloos integreren met een van onze andere modules, zoals bijvoorbeeld facturatie.

Zodra u bent ingelogd, krijgt u een startscherm te zien met een overzichtelijk dashboard. Hierdoor kunt u in het systeem makkelijk uw weg vinden. Met een eenvoudig en overzichtelijk programma beheert u niet alleen uw relaties, maar wist u dat u met de verzamelde informatie ook winst kunt boeken? U kunt bepaalde marketingacties makkelijker uitvoeren. Met een druk op de knop kunt u gewenste gegevens genereren van een bepaalde doelgroep. Doelgericht kunt u zo uw dienst of product onder de aandacht brengen door middel van marketingmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan flyers, brochures, mailings en nieuwsbrieven.

Online klantrelatiebeheer systeem

Een online klantrelatiebeheer systeem biedt u vele voordelen. U hoeft geen dure software te kopen, want voor de huur van zowel software als hardware betaalt een maandelijks een vast, laag bedrag. U heeft overal toegang, mits er een internettoegang is. Het enige dat u nodig heeft is een pc, laptop, tablet of telefoon.

Voor het onderhoud betaalt u geen extra kosten. Updates zijn gratis en u werkt altijd met de meest recente versie van de software. Hoe klein of groot u ook bent, het is voor elk bedrijf belangrijk om over een goed functionerend relatiebeheer systeem te beschikken, zodat er altijd een overzichtelijk en een zo volledig mogelijk beeld van relaties beschikbaar is. Ook kunt u bijvoorbeeld uw relaties een waardepropositie geven. Een terugkerende klant kan hiermee extra korting of een snellere behandeling krijgen.

U ziet dat een eenvoudig online relatiebeheersysteem alles in zich kan hebben om het MKB in Nederland en België perfect te bedienen. U hoeft zeker geen IT-specialist te zijn als het gaat om implementatie en integratie, wat u bij veel andere bedrijfsadministratie en bedrijfssoftware nog weleens ziet. Probeer onze online relatiebeheer software vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u ons pakket de beste gaat vinden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.