Relatiebeheersysteem

Een klein bedrijf kan nog wel zonder, maar op het moment dat uw onderneming begint te groeien, is het soms lastig in het oog te houden wat uw afspraken per klant precies zijn. Goed ondernemerschap is immers maatwerk, maar dat betekent wel dat u een goed dossier moet bijhouden per klant. Als uw onderneming klein is, dan kan dat nog wel in een excelsheetje. Maar als u enigszins begint te groeien, dan wordt dat onoverzichtelijk. En u moet er ook niet aan denken om op een gegeven moment alles wat u inmiddels her en der verzamelt heeft in een relatiebeheersysteem over te zetten. Dus ook als u slechts een klein bedrijf hebt, is een relatiebeheersysteem onontbeerlijk.

Silvasoft heeft een module binnen hun software ontwikkelt, dat perfect is voor een goed relatiebeheersysteem. U kunt alle gewenste data per klant opslaan en daar documenten aanhangen. Dus of het nu om een offerte, factuur, of slechts de bijlage van een mailtje gaat, u heeft alle informatie overzichtelijk bij de hand. Of het nu om een grote of een kleine klant gaat…

De software van Silvasoft is ontwikkeld vanuit de gebruiker. Vanaf de werkvloer is er data verzameld over hoe de software eruit moet zien en wat de mogelijkheden moeten zijn. In tegenstelling tot andere software-ontwikkelaars, is het relatiebeheersysteem van Silvasoft gericht op dátgene wat de gebruiker mag verwachten. Juist vanuit die visie is er een ontzettend intuïtief systeem opgezet, zodat ook een gebruiker die weinig IT-kennis heeft, met het grootste gemak gebruik kan maken van de software. Uw bedrijf heeft dus geen aparte IT-afdeling meer nodig: u kunt het allemaal zelf regelen. Het enige dat u hoeft te doen is inloggen.

Want dat is een ander groot voordeel van het relatiebeheersysteem van Silvasoft. Omdat dit een online systeem is, kunt u, waar u ook bent, bij uw gegevens. Alle data worden in de cloud opgeslagen. In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, is dit veel veiliger dan wanneer u de data lokaal opslaat. Met gegevens in de cloud bent u verzekerd van de laatste beveiligingstechnieken. Ook wordt er dagelijks een backup gemaakt, dus wanneer uw computer het begeeft, bent u nog niet al uw gegevens kwijt. Via een beveiligde omgeving kunt u inloggen in het relatiebeheersysteem van Silvasoft. Van daaruit kunt u alle informatie beheren. Of u nu met een tablet onderweg bent naar een klant, of vanuit uw kantoor zit te werken, u weet altijd precies wat de juiste afspraken zijn en hoe u de klant het best kunt benaderen.

Tot slot is een belangrijk voordeel van het relatiebeheersysteem van Silvasoft, dat deze module naadloos integreert met de andere modules van Silvasoft. Dit gaat dan bijvoorbeeld om een boekhoudingsmodule of een facturatiemodule. U kunt bijvoorbeeld de facturen die u in de ene module maakt, zonder problemen koppelen aan het relatiebeheersysteem. Op die manier houdt u uw bedrijfsadministratie overzichtelijk en netjes op orde.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen