CRM software stelt niet het product of het proces, maar uw klant centraal in de bedrijfsvoering. Met behulp van onze software kunt u alle klantgegevens verzamelen, opslaan en met elkaar in verband brengen, zoals contactgegevens, gegevens over de verkoop- en servicehistorie, gespreksinformatie of alle correspondentie. Wat is CRM software? Ervaar het in de praktijk. Wij bieden u een gratis proefperiode van 30 dagen.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Wat is CRM software?

CRM software kan per bedrijf verschillen. Naast het centraal opslaan van bedrijfs- en contactpersoonsgegevens wordt CRM software ook gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven, het herkennen van trends in het koopgedrag van uw klanten en andere marketing gerelateerde zaken. Het is voor elke ondernemer lastig om iedere klant en potentiële klant persoonlijk gepersonaliseerd te volgen. Ook voor een zzp’er. Wat is CRM software? Een hulpmiddel om voor u en uw klanten alle belangrijke financiele gegevens in kaart te brengen.

Binnen ons CRM systeem kunt u meerdere gebruikers autoriseren voor het invoeren van alle belangrijke klantgegevens. U behoudt het beheer en dus het overzicht. U en de andere gebruikers kunnen inloggen overal waar een mobiel apparaat en internet aanwezig is. Op uw pc, tablet, laptop en smartphone. Het systeem is overzichtelijk en in het Nederlands.

CRM software creëert de beste win-win situatie

Onze CRM software creëert de beste win-win situatie met wederzijdse voordelen voor zowel u als de klant. U kunt uw concurrentiepositie verbeteren door beter in te spelen op de behoefte van de klant en klantgerichter te opereren. Het is belangrijk om de trends in klantwensen te ontdekken en daarop te anticiperen. Daardoor kunnen klantwensen sneller worden gerealiseerd en kunt uw concurrent voorblijven.

CRM software helpt u om een voorsprong te krijgen op de concurrentie. Met ons systeem krijgt u inzicht in problemen, wensen en behoeften van uw klanten. Met een fris en open perspectief kunt u nieuwe oplossingen aanbieden of kunt u de beste producten beter kneden en aanscherpen. Kortom, er zal aandacht moet worden besteed aan ontwikkeling, juist omdat hierin veel verkoopkansen verstopt zitten. Door het goed toepassen van alle CRM opties kunt u uw verkoopkansen verhogen. Als klanten weten dat ze bij u net dat beetje extra aandacht of service krijgen, weten ze precies waar ze moeten zijn. U tilt uw relatie met uw klanten hiermee structureel naar een ander niveau en dat houdt concurrenten op afstand.

U ziet dat een eenvoudig online CRM systeem alles in zich kan hebben om het MKB in Nederland en België perfect te bedienen. U hoeft zeker geen IT-specialist te zijn als het gaat om implementatie en integratie van uw administratie, wat u bij veel andere bedrijfsadministratie en bedrijfssoftware nog weleens ziet. Probeer onze online CRM software vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, zoals bijvoorbeeld Wiki, maar wij zijn ervan overtuigd dat u ons pakket de beste gaat vinden. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.