CRM systemen zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld operationele, analytische en e-business systemen. In de dagelijkse praktijk voldoet een operationeel systeem voor onder meer relatiebeheer, klantcontacten en verkoopondersteuning. Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met ons CRM systeem. Ervaar welke voordelen er voor u zijn op dit gebied. U kunt direct een gratis proefaccount aanvragen.

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Definitie en betekenis CRM systeem

CRM staat voor customer relationship management ofwel klantrelatiebeheer. Het is software dat een oplossing biedt voor elk bedrijf, van zzp tot mkb, met betrekking tot klantbeheer. Wat de exacte definitie en betekenis voor uw bedrijf is, kunt u zelf invullen. Dit komt mede, omdat ons CRM systeem vele mogelijkheden biedt. U kunt eenvoudig contactgegevens opslaan, maar u kunt het systeem ook gebruiken om bijvoorbeeld marketingacties te voeren om de verkoop te bevorderen. Kortom: wat CRM software is kan per bedrijf verschillen, maar in ieder geval is het een werkwijze om de relatie met de klant te optimaliseren.

Een goede klantenrelatie is van het grootste belang. Het kan de onderscheidende factor zijn. Zeker als u in een branche werkt waarin de concurrentiedruk steeds groter wordt. Het gaat erom dat dat we net een beetje harder lopen en verwachtingen overtreffen. Een CRM systeem is daarbij een belangrijk hulpmiddel. U kunt daar alle informatie opslaan die voor u én de klant van belang is.

CRM systemen vergelijken

Welke CRM systemen er zijn en of dit systeem bij uw bedrijf past is een kwestie van vergelijken. Het is voor u prettig dat er zoveel keuze bestaat, maar het maakt de uiteindelijke beslissing er niet gemakkelijker op. Dit onderstreept het belang van een goede vergelijking. U kunt weliswaar op het internet voordelen lezen, maar nog beter is het om een CRM systeem in de praktijk te testen. Mochten er voor u essentiële ontbreken, dan kunnen wij dit aanpassen. Wij leveren naast standaard CRM systemen, ook maatwerkoplossingen voor kleine en grote bedrijven.

Het standaard CRM systeem spreekt voor zich. Mocht u behoefte hebben aan meer uitleg, dan kunt u een beroep doen op onze helpdesk. Om gebruik te kunnen maken van onze software betaalt u maandelijks een vast bedrag. U hoeft dus niets te kopen. De kosten treft u aan verder op onze site met daarbij nog meer uitleg en voordelen over onze werkwijze.

U ziet dat een eenvoudig online CRM systeem alles in zich kan hebben om het MKB in Nederland en België perfect te bedienen. U hoeft zeker geen IT-specialist te zijn als het gaat om implementatie en integratie, wat u bij veel andere bedrijfsadministratie en bedrijfssoftware nog weleens ziet. Probeer onze online CRM software vandaag nog voor 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend. U kunt gerust vergelijken met andere pakketten die er op de markt zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u ons pakket de beste gaat vinden. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.