Gratis boekhoudsoftware

Op zoek naar de beste boekhoudsoftware? Probeer ons online boekhoudsysteem nu 30 dagen gratis

Boekhouden begint met boekhoudsoftware. Het beste, al dan niet gratis, boekhoudsysteem voor uw bedrijf is een programma dat nauw aansluit bij uw bedrijf. De manier van boekhouden is al lange tijd niet meer verandert, maar de manier waarop u kunt boekhouden wel. Met onze boekhoudsoftware kunt u makkelijker boekhouden dan ooit. Bovendien zijn er vele koppelingen mogelijk onder meer met een factuurprogramma, registratie en projectbeheer software. Doet u bijvoorbeeld uw facturatie nog steeds in Excel? Stap vandaag nog over. Meld u aan voor een gratis proefabonnement van 30 dagen en ervaar de voordelen van onze praktische tools.

Probeer gratis

Vrijwel gratis boekhoudsoftware

Professioneel boekhoudsoftware is vrijwel nooit helemaal gratis. Wij nemen als voorbeeld de pakketten op de website van Davilex business suite nl. Ze bieden goede oplossingen, maar ons boekhoudsysteem is vele malen goedkoper. Ook wij maken boekhouden makkelijk met een eigen helpdesk waar u altijd een beroep op kunt doen. Bovendien kunt u hulpvideo’s bekijken die voor elk boekhoudonderdeel beschikbaar zijn.

Wij werken net als Davilex business suite software met ons boekhoudsoftware in de cloud. Simpel gezegd is het werken in de cloud het opslaan en opvragen van gegevens, software en bestanden op een andere plek dan uw eigen locatie. Omdat deze opslagplek vaak niet zichtbaar en onbekend is, wordt de term cloud, ofwel wolk, gebruikt. Een voorbeeld van werken in de cloud is het gebruiken van e-mail bij Office365 of Google Apps. Op dezelfde wijze gebruikt u ons boekhoudsysteem voor maar enkele euro’s per maand.

Boekhoudsysteem koppelen aan factuurprogramma

Wilt u uw boekhoudsoftware koppelen aan een factuurprogramma? Bij ons dit geen enkel probleem. Beide pakketten integreren naadloos met elkaar. Facturen kunt u printen, e-mailen naar uw klant als PDF én UBL. Het werken met een UBL factuur in een boekhoudprogramma zorgt ervoor dat u tijd kunt besparen. Het voordeel ten opzichte van een PDF is dat zo’n factuur over meer gegevens beschikt en u dit bestand niet hoeft te controleren. U bent hiermee volledig gereed voor echt elektronisch factureren. Uw facturen worden automatisch verwerkt in uw boekhouding.

Startende ondernemers kiezen voor hun boekhouding en facturatie nog vaak voor Excel, omdat het goedkoop is. Omdat alle gegevens handmatig ingevoerd en bijgewerkt moeten worden, is de kans op fouten maken aanzienlijk. Een ander nadeel is dat u geen automatische koppelingen kunt maken met andere systemen om diverse processen op elkaar af te stemmen.

In de praktijk zien we gelukkig dat steeds meer startende ondernemers gebruik willen maken van een online boekhoudsysteem. Wij bieden u professionele boekhoudsoftware en projectadministratie software tegen een lage prijs. Zodra u inlogt, krijgt een compleet en gebruiksvriendelijk dashboard te zien. Wat u er allemaal mee kunt doen? U kunt onder meer bankmutaties inlezen en automatisch matchen, eenvoudig uw eigen grootboekrekening volgen en uw balansrekening opmaken. Ook uw klanten kunnen inloggen, zodat zij eventueel een aantal zaken zelf bij kunnen houden. U bepaalt. Zelfs zonder boekhoudervaring kunt u direct aan de slag. Meld u zich aan en ervaar de voordelen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden