Probeer maand gratis

Koppel bestaande administratie
✓ Maand gratis
✓ Daarna slechts €3,60
Aanmelden

Wilt u online relatiebeheer software proberen?

✓ Maand gratis relatiebeheer uitproberen ✓ Stopt automatisch ✓ Na proefperiode slechts €3,60 per maand! €3,60 Probeer gratis

Relatiebeheer software

Wilt u zicht hebben op alles wat er zich rondom uw relaties afspeelt? Dat is het idee van Offective! Met de online relatiebeheer (CRM) module van Offective heeft u veel mogelijkheden met betrekking tot het beheren van uw relaties. De mogelijkheid om ‘eigen velden’ toe te voegen geeft de gebruiker vrijheid om Offective conform uw wensen en behoeftes in te richten. Relatiebeheer met de Offective applicatie kan dan ook worden toegespitst tot een gebruiksvriendelijke interface passend bij elke organisatie.

Online relatiebeheer, de klant centraal!

Bij Offective staat de klant centraal, ook uw relaties staan dus centraal in de applicatie. U kan dit zelf ervaren met een gratis proefaccount! Relatiebeheersysteem gratis 30 dagen uitproberen? Door te luisteren naar onze gebruikers is de applicatie voor relatiebeheer steeds verder verbeterd. Het gebruikersgemak proberen we maximaal te verbeteren door suggesties te implementeren.

Enkele zaken die opvallen?

 • Ongelimiteerd documenten uploaden bij uw relatie
 • Al uw klantgegevens centraal
 • Meerder contactpersonen bij een relatie
 • Alle contactmomenten altijd onder handbereik
 • Met een enkele muisklik de verkoophistorie
 • Relatiebeheer met Offective is compleet
 • Eenvoudig en intuïtief in gebruik
 • Alle gewenste data opslaan bij klanten (inclusief eigen velden)
 • Geen limieten op klantrelaties, documenten of data
 • Herinneringen (reminders) voor documenten op uw persoonlijke dashboard
 • Altijd en overal online toegankelijk, op elk apparaat

30 dagen GRATIS proberen Contact opnemen

Probeer 30 dagen gratis

Bevalt het u niet? Dat is geen probleem. U zit nergens aan vast en wij verlengen uw proefaccount niet automatisch tot een betaald account. Bevalt het wel? Dan betaalt u na uw proeftermijn slechts € 3,60 per maand! Ook dan zit u nergens aan vast, want u kunt uw account op elk gewenst moment uitschakelen. Met Offective nu uw relaties in de cloud, wel zo veilig en vertrouwd! Heeft u hulp nodig of kunnen wij u ergens bij helpen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar! Meer informatie?

Grip op relaties

Grip op uw relaties met onze uitgebreide online relatiebeheer software. Eigen data velden, log functionaliteiten en meer.

Documentbeheer

Bewaar documenten, contracten en overeenkomsten bij uw relaties. Inclusief reminders op uw persoonlijke dashboard.

Uitbreidbaar

Onze relatiebeheer software is geheel uitbreidbaar. Voeg op ieder gewenst modules toe, of verwijder modules in uw relatiebeheer.

Centraal

Door de volledige integratie met de andere Offective modules is er altijd een totaalbeeld van alles rondom het beheer van uw klanten en relaties.

Voordelen van online relatiebeheer

Mijn Offective relatiebeheer

Online relatiebeheer software biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele kaartenbakken, klantenbestanden en Microsoft Excel spreadsheets.

Lees verder

Relatiebeheer voor (startende) ondernemers

dashboard2

Als ondernemer in een opstartfase kunt u nu eenvoudig de juiste keuze maken voor een relatiebeheersysteem. Want bij Offective kunt u de relatiebeheer software 1 JAAR geheel gratis en vrijblijvend proberen!

Lees verder

Relatiebeheer in Excel

647702-excel-512

Voor veel mensen is Excel een onmisbare hulp in de bedrijfsadministratie. Het is bijvoorbeeld heel goed te gebruiken om facturen te maken of om een boekhouding in bij te houden voor een kleine onderneming.

Lees verder

Relatiebeheersysteem

icon-crm-im-demonstratie

Offective heeft een module binnen hun software ontwikkelt, dat perfect is voor een goed relatiebeheersysteem. U kunt alle gewenste data per klant opslaan en daar documenten aanhangen.

Lees verder

Veel gestelde vragen relatiebeheer

+Wat is online relatiebeheer?
Met online relatiebeheer kunt u ongeacht uw locatie of apparaat uw relaties beheren en direct toegang hebben tot al uw gegevens.
+Wat zijn de voordelen van online relatiebeheer?
Meerdere gebruikers kunnen uitgebreid alle aspecten van uw relatiebeheer bijhouden en ongeacht locatie of apparaat hier toegang tot hebben. Het relatiebeheersysteem Offective is zeer eenvoudig in gebruik en vele malen efficiënter dan bijvoorbeeld Microsoft Excel.
+Hoe kan ik mijn relatie bestand uit Excel inladen?
In de module CRM kunt u gemakkelijk relaties inladen. Dit doet u door onder Instellingen te kiezen voor Relaties importeren. U kunt dan via ons import format uw relaties (een .csv bestand) in Offective inladen.
+Ik zie alleen maar Nederland in mijn CRM, hoe kan ik … gebruiken?
Standaard toont Offective enkel Nederland. Gebruikers hebben zelf de mogelijkheid om te kiezen welke landen in hun relatiebeheer beschikbaar zijn. U kunt dit in de module CRM onder Instellingen en dan CRM Instellingen terugvinden. U kunt dan kiezen voor de optie Beschikbare landen en hier de landen toevoegen die voor u relevant zijn.
+Kan ik zelf velden aanmaken?
U heeft de mogelijkheid Vrije velden aan te maken voor uw CRM. U kunt dit vinden onder de Instellingen van het CRM. Hier klikt u op CRM instellingen en dan tabblad Vrije velden. Per type relatie kunt u andere vrije velden hanteren.
+Kan ik notities maken bij mijn relaties?
U kunt hiervoor Vrije velden gebruiken of het tabblad Communicatie en dan het Log bij de desbetreffende relatie. Hier communicatie en notities maken m.b.t. deze relatie en kunt u dit eventueel koppelen aan Taken.
+Hoe kan ik een nieuwe relatie aanmaken?
In de module CRM kunt u via Klanten > Leveranciers en Overige relaties met de button +Nieuw (of +Nieuw bedrijf en +Nieuwe particulier) een nieuwe relatie inbrengen. Verder kunt gemakkelijk in 1 keer uw oude relatie bestand via ons Import format inladen.
+Welke type relaties ondersteunt Offective?
In de module CRM heeft u de mogelijkheid Klanten, Leveranciers en Overige relaties te beheren. U kunt deze relaties verder onderscheiden via Groepen.
+Waarom zou ik mijn relaties online in plaats van met Excel beheren?
U kunt met de module CRM ongeacht uw besturingssysteem en met groot gemak inzage hebben in uw relatiebestand. U hoeft geen bestanden te delen met uw collega's en de rompslomp om de informatie gesynchroniseerd te houden is verleden tijd...
+Kan ik mijn relaties groeperen?
U kunt vanuit de module Beheer onder Groepen en autorisaties nieuwe groepen aanmaken die uw kunt gebruiken om uw relaties in het de module CRM te beheren. U kunt er tevens voor kiezen of deze groepen voor al uw gebruikers zichtbaar zijn of maar een gedeelte.
 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
✓ Maand gratis
✓ Daarna slechts €3,60
Aanmelden