Relatiebeheer voor (startende) ondernemers

Het is voor elke onderneming van groot belang om relaties te beheren. In de ideaalsituatie wordt hier bij de start van een bedrijf al rekening mee gehouden. Te vaak blijkt dat na een korte of langere periode behoefte ontstaat voor relatiebeheer software en is de conclusie dat er verkeerd is bezuinigd. Ook de aanschaf van een niet compleet relatiebeheer systeem (CRM) kan u vroeg of laat opbreken. Bij een niet compleet relatiebeheer pakket ontstaan er in de loop van de tijd binnen een bedrijf allerlei documenten en specifieke zelfbedachte werkwijzes. Meestal te laat is dan de conclusie dat in een eerder stadium hier onderzoek naar gedaan had kunnen worden. Want hoe langer de relatiebeheer software niet op orde is, hoe meer historie en belangrijke data verdwijnt of wordt vergeten.

Gratis en vrijblijvend relatiebeheer online proberen

Als ondernemer in een opstartfase kunt u nu eenvoudig de juiste keuze maken voor een relatiebeheersysteem. Want bij Offective kunt u de relatiebeheer software 1 jaar gratis en vrijblijvend proberen! Voor andere ondernemers is het zoals een wijs spreekwoord zegt: “beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald”. De CRM module relatiebeheer van Offective maakt het mogelijk om uw relatiebeheer online te gaan verzorgen. Als u langer dan 6 maanden geleden gestart bent, kunt u Offective 30 dagen gratis uitproberen. Het online relatiebeheersysteem is alles omvattend en uiteraard gekoppeld aan andere modules in de applicatie.

Mogelijkheden relatiebeheer online

Het opvolgen van offertes, opportunity’s, het controleren van openstaande facturen, inkopen, aanmaningen en alle mogelijke communicatie is binnen de CRM module van de Offective applicatie centraal geregeld. De gebruiksvriendelijkheid van dit online relatiebeheersysteem zal ervoor zorgen dat u met plezier het relatiebeheer van uw organisatie gaat opvolgen. Vanaf elke locatie met een internetaansluiting en 24/7 is uw online relatiebeheer software voor u beschikbaar en heeft u middels enkele muisklikken snel en eenvoudig een totaal beeld van de klantstatus.

Relatiebeheer online samengevat

  • Geschikt voor alle bedrijven: 30 dagen gratis
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig CRM pakket
  • Zeer geschikt voor startende ondernemers: 1 jaar gratis
  • 24/7 online beschikbaar

30 dagen gratis 1 jaar gratis (beginnende ondernemers)

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden